• lørdag, 6. maj 2023
AaB Support Club arrangerer selvfølgelig tur til Pokalfinalen i Parken 2023. Med 33 års erfaring som arrangør af ture til AaBs udebanekampe, finder du ikke en mere kompetent rejsearrangør til årets finale i Nationalarenaen, end ASC.

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen (Complea) på Aalborg Stadion kl. 7.30 og forventet hjemkomst på Aalborg Stadion omkring kl. 01.30, dog senere i tilfælde af sejr, forlænget spilletid og/eller straffesparkskonkurrence. Inden hjemkomst til Aalborg Stadion, kører vi også forbi Kennedy Arkaden og sætter de deltagere af dér, som ønsker det.

Check-in
Vi forventer mange deltagere – og dermed mange busser – på turen. Vi laver derfor en stand under Nordtribunen, hvor alle deltagere på turen skal melde deres ankomst. De vil her få udleveret et busnummer, som vil være gældende både på turen til Parken og på turen tilbage til Aalborg. Hvis man ønsker at sidde i bus sammen med bestemte andre deltagere, skal man derfor sørge for at checke ind sammen. Hvis man ønsker at køre i bus sammen med deltagere, som skal samles op på ét af vores faste opsamlingssteder (se nedenfor), skal man møde i god tid og bede om et busnummer, som tilbyder denne opsamling. Vi opfordrer alle deltagere til at møde op i god tid inden afgang!

Opsamling
Har du ikke mulighed for at stå på bussen på Aalborg Stadion, er der mulighed for at blive samlet op ved udvalgte motorvejs til- og frakørsler, som vi passerer på vores rute. Se listen herunder:

  • 29 Svenstrup (under broen)
  • 31 Støvring Syd (OK-tanken)
  • 33 Haverslev (Circle K)
  • 34 Hobro N (pendlerpladsen)
  • 58b Middelfart (Jyllandsvej bag Burger King)

Det koster ikke ekstra at blive samlet op undervejs på turen. På hjemturen kan du naturligvis blive sat af ved selvsamme motorvejs til-/frakørsel, eller for den sags skyld ved en helt anden motorvejs til-/frakørsel. Husk blot at minde rejselederne om dette undervejs.

Opsamling skal bestilles sammen med tilmeldingen til turen. Opsamlingen skal således registreres i de felter, som er beregnet til det, når du tilmelder dig turen i webshoppen.

Entrébilletter
AaB Support Club råder IKKE over entrébilletter til Pokalfinalen. Disse skal deltagerne selv købe på AaBs hjemmeside: www.billet.aabsport.dk

Forfest i Fælledparken
Med vores tidlige afgangstidspunkt sikrer vi at vores deltagere kan nå at deltage i den store forfest for AaB-fans i Fælledparken ved siden af Parken.

Priser og tilmelding
Turen koster kun 300 kr. for medlemmer af AaB Support Club. Hvis du tilmelder flere ASC-medlemmer samtidig, skal vi venligst bede dig om at anføre medlemsnumre og navne på dem alle.

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 150 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det indtil videre er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior.

Hvis du tilmelder flere ikke-medlemmer, skal vi bede dig anføre navne på dem alle. I feltet til angivelse af ASC-medlemsnummer, skal du som ikke-medlem skrive “0000” samt dit navn.

Afbud
Hvis du efter udløbet af tilmeldingsfristen bliver syg eller på anden vis forhindret i at benytte din forsalgsbillet, kan vi desværre ikke refundere din billet.

Hvis vi derimod inden udløbet af tilmeldingsfristen modtager og bekræfter dit afbud via mail på adressen [email protected], kan du få din tur annulleret uden beregning.

Mad og drikke
Der vil i bussen være mulighed for at købe øl, sodavand, alkopops, shots og kildevand, samt chips. Alt sammen til særdeles fair priser. Salget er med til at holde deltagerprisen nede, så det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og chips.

På længere ture med afgang om morgenen/formiddagen tilbyder vi normalt gratis morgenmad. Dette er IKKE tilfældet på turen til Pokalfinalen. Vi opfordrer derfor til at vores deltagere selv spiser hjemmefra eller medbringer morgenmad og eventuelt en madpakke.

Du er velkommen til selv at medbringe mad under hensyntagen til bussens inventar.

Pauser undervejs på turen holdes som udgangspunkt på rastepladser uden mulighed for at købe mad. Sørg derfor som nævnt for selv at medbringe mad eller spis på stadion eller i Fælledparken, hvis du ønsker mad undervejs.

Rejseledere
På alle vores ture stiller ASC med mindst to rejseledere, som styrer turens gennemførelse. Rejselederne er frivillige hjælpere i ASC, som på dagen er iført ASC’s specielle rejseleder-t-shirts. Rejselederne, som ikke på turen må nyde øl og spiritus, står til rådighed for deltagerne og er med til at sikre, at turene afvikles under sikre og trygge forhold.

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er mandag den 15. maj kl. 20.00.

Mobile Pay
Det er ikke længere muligt at betale med kontanter i vores busser. Sørg derfor for at have Mobile Pay klar på din telefon.

Spørgsmål
Savner du svar på dit spørgsmål eller har du spørgsmål til oplysningerne her på siden, så undlad venligst at kontakte AaB. Send i stedet for en mail til os på adressen [email protected].