ASC Stadion-rundvisning 13.00-14.30

søndag, 10. september klokken 13:00
10. september kl. 13:00 til 14:30

Aalborg Portland Park
Harald Jensens Vej 7, 9, 9000 Aalborg, Danmark
0
Deltagere
20
Maks. antal
0
Inviterede

Har du prøvet at tage plads på AaBs udskiftningsbænk? Og siddet på favoritspillerens plads i AaBs omklædningsrum? Og set banen fra stadions absolut bedste pladser på TV-hovedplatformen? Og set det TV-studie som der sendes fra - når altså kommentatorer og eksperter ikke lige står nede ved banen? På én og samme dag?

Det har du nu chancen for at komme til, for ASC har fået Lars “Kosten” Thomsen til at lave et par rundvisninger på Aalborg Stadion, søndag den 10. september 2023. Det er midt i landsholdspausen, så vi kan for en stund dulme abstinenserne fra de hjemlige kampe, med et kig bag kulisserne.

Rundvisningerne, der starter fra foyeren på stadion, varer en lille times tid og kommer forbi alle ovennævnte steder, og flere andre af faciliteterne på stadion. Undervejs bliver der mulighed for at stille spørgsmål, og tage billeder, og så slutter vi rundturen med en øl eller sodavand i AaBs helt egen pub på stadion.

Rundvisningen finder sted fra kl. 13.00 og er åben for alle ASC-medlemmer. Hér er prisen kr. 40,- for rundvisning og en øl/vand. På denne rundvisning er der plads til 20 deltagere. Hvis interessen er større, har “Kosten” lovet at lave endnu en rundvisning!

Tilmelding til denne dag kræver altså medlemskab af ASC og kan ikke tilkøbes af ikke-medlemmer mod merbetaling. Er du endnu ikke medlem, så klarer du dét let og ligetil hér: Bliv medlem

0
Deltagere
20
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingsfrist: