ASC-medlem inkl. billet - Kolding IF-AaB 28. oktober

lørdag, 28. oktober klokken 09:00
28. oktober kl. 09:00 til 17:30

Marcus Alle 30
Marcus Alle 30, 6000 Kolding, Danmark
36
Deltagere
40
Maks. antal
0
Inviterede
image

Afgang/hjemkomst
Der er afgang fra parkeringspladsen bag Nordtribunen (Complea) på Aalborg Stadion kl. 09.00 og forventet hjemkomst på Aalborg Stadion omkring kl. 17.30.

Priser og tilmelding
Turen koster kun 125 kr. for medlemmer af AaB Support Club. De første 40 ASC-medlemmer har mulighed for at tilkøbe en entrébillet til kr. 50,-.

Børn under 15 år, som er medlem af AaB Support Club Junior betaler kun 70 kr. for at komme med på turen. Køb da det særskilte produkt til børn. Børn kan ikke tilkøbe entrébillet via ASC, men skal købe denne direkte hos modstanderen.

Personer, som ikke er medlem af AaB Support Club, kan komme med på turen mod en merpris på 50 kr. Dette gælder også børn under 15 år, men husk at det indtil videre er gratis at blive medlem af AaB Support Club Junior.

Opsamling/afsætning

Der er mulighed for at blive samlet op ved nævnte opsamlings- og afsætningssteder. Har du et andet ønske, så kontakt [email protected]. Vi forsøger at være behjælpelige, hvis ønsket er en egnet lokation.

Vær opmærksom på, at vi desuden holder ved Aalborg Busterminal på hjemturen, hvis man ønsker at blive sat af der. 

Ordensregler
Med din tilmelding til denne tur bekræfter du samtidig at have læst og accepteret ordensreglerne for vores busture.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for køb af billetter i forsalg til turen er onsdag den 25. oktober kl. 10.00.

OBS
Det er ikke længere muligt at betale med kontanter i vores busser. Sørg derfor for at have Mobile Pay klar på din telefon.

36
Deltagere
40
Maks. antal
0
Inviterede
Tilmeldingsfrist: